Ани Салич е бясна на колежката си

Новинарката Даниела Тренчева съсипа звездата на Нова тв Ани Салич.

Ани Салич не може да преглътне факта, че Даниела Тренчева се е уредила с топ предаване в праймтайма на Нова тв – „Ничия земя”. За момента предаването отчита невиждан рейтинг. За разлика от колежката си, предаването на Ани Салич „Извън новините” претърпя пълно фиаско. Предаването не успя да пожъне очаквания успех и поради тази причина бе свалено предсрочно от ефира на Нова тв. От медията издават, че Даниела Тренчева често бие Ани Салич по рейтинг и в новинарските емисии. Този факт направо съсипва благоевградчанката.

[caption id="attachment_419526" align="alignright" width="300"]Ани Салич е бясна на колежката си Ани Салич е бясна на колежката си[/caption]

Запознати посочват, че именно това била причината Ани Салич да напусне bTV и сега не може да повярва, че същото й се случва и в Нова тв. Ани Салич е потисната от успеха, който жъне колежката й Даниела Тренчева. Според нея ръководството на медията нарочно й е дало разследващо предаване в праймтайма, за да компенсира махането й като титуляр от новинарските емисии. Служителите в Нова тв са на мнение, че претенциите на Ани Салич са напълно неоснователни и пренебрегва факта, че Даниела Тренчева е с достатъчно дълъг журналистически опит и е с доста по-дълъг стаж от нея, докато тя е била само говорителка. Те са категорични, че е немислимо подобно предаване да бъде поверено на Ани Салич, която през цялото време чете от аутокюто, а излизанията й от студиото се броят на пръсти.

За разлика от нея пък Даниела Тренчева успя да издигне рейтинга на предаването до небесата с интервюто, което направи с бодигарда на Ахмед Доган, който досега не е говорил пред медиите. Всичките й репортажи са изпипани до най-малката подробност и са еталон за качествена журналистика. Колеги на двете журналистки от Нова тв издават, че всички тези доводи никак не действали успокоително на Ани Салич, която от години има амбициите да се докаже като най-добрата журналистка и се влудява всеки път, щом я нарекат говорителка, пише pik.bg.