Мика Стоичкова поискала 200 хил. лв. от дуета

Мика Стоичкова изнудвала певците Криско и Мария Илиева за крупна сума.

Оказва се, че истинската причина за избухването на Мика Стоичкова срещу Мария Илиева далеч няма връзка с това, че певицата е бивше гадже на Иво Аръков. Гневът на Мика Стоичкова към Мария Илиева, който изригна преди десетина дни е породен от факта, че изпълнителката категорично отрязала молбата на футболната щерка да стане рекламно лице на модната й колекция. Припомняме, че наследницата на футболната легенда Христо Стоичков нападна Мария Илиева в социалната мрежа Фейсбук, заявявайки, че „не е чист човек” и я обвини в организирания побой над бившата й изгора – актьорът Иво Аръков.

[caption id="attachment_419073" align="alignright" width="300"]Мика Стоичкова поискала 200 хил. лв. от дуета Мика Стоичкова поискала 200 хил. лв. от дуета[/caption]

Мика Стоичкова се опитала да извлече дивиденти още докато рапърът Криско и Мария Илиева реализирали дуета си „Видимо доволни”. Тя сметнала, че дуетът й е длъжен заради присъствието на баща й Христо Стоичков в един от кадрите в клипа. Източник на „Монитор”, близък до изпълнителите разкрива, че първоначално Мика Стоичкова заявила пред Мария Илиева и Криско, че няма проблем, но по-късно започнала да иска от тях невъзможното. Футболната дъщеря настоявала Мария Илиева да стане лице на модната й марка, при това за две години напред. Криско пък трябвало да гостува на всяко едно от ревютата, които Мика Стоичкова организира за в бъдеще. Заради неприемливата оферта, Мария Илиева и Криско категорично се отказали да използват въпросния кадър с Христо Стоичков в парчето „Видимо доволни” и го изрязали от клипа.

Мика Стоичкова побесняла от категоричния отказ на двамата изпълнители и започнала да им създава сериозни проблеми. Тя поискала от дуета 200 хиляди лева за авторско право, при все че в крайна сметка образът на Христо Стоичков бил изрязан от клипа към „Видимо доволни”, пише pik.bg. Тези дни излезе информацията, че Мика Стоичкова напуска страната и ще работи в най-голямата телевизия в Маями. Тя е категорична, че иска талантът й да бъде оценен по достойнство, а не заради именития й баща.