„ВИП Брадър” се изгаври нечовешки с Черната Златка

От екипа на риалити формата „ВИП Брадър” направиха нечовешка изцепка, подигравайки се с трагедията, сполетяла Черната Златка.

Личната драма на Черната Златка, която изгуби бебето си, не спря екипа на шоуто да се подиграе отново с нея. Всички зрители помнят как пропуските в познанията на Черната Златка по география се превърнаха в емблематични за историята на „ВИП Брадър”. От екипа на риалити формата отново залагат на този PR, в чийто сюжет главният герой е Черната Златка. Те я погнаха още преди няколко дни като я изтипосаха като учителка и бе подчертано, че преподава география. Разбира се, ако тогава това е било смешно, то на фона на случилата се с Черната Златка трагедия, вече не е.

[caption id="attachment_418786" align="alignright" width="300"]„ВИП Брадър” се изгаври нечовешки с Черната Златка „ВИП Брадър” се изгаври нечовешки с Черната Златка[/caption]

Плеймейтката събра сили да съобщи за сполетялата я трагедия на страницата си в социалната мрежа Фейсбук. Почти всички (с известни изключения разбира се) се впрегнаха със задачата да вдъхнат сили и вяра на Черната Златка. Мнозина признават, че макар да не я познават лично, изживяват заедно с нея болката от сполетялата я трагедия. Всичко това обаче очевидно не спира машината за пари „ВИП Брадър” и те отново подновиха подигравките си с Черната Златка. На официалната страница на „ВИП Брадър” излезе нелепа история, която разказва, как учителката по география Златка Димитрова (Черната Златка) проверява контролната работа на Азис и никак не е доволна от резултата, тъй като той не знае как е по-правилно да се изпише – Иран или Ирак.

Разбира се поредната подигравка с Черната Златка от страна на екипа на „ВИП Брадър” разгневи сериозно дори и най-върлите почитатели на риалити формата. След като видяха неуместната публикация, почти всички се навдигнаха вкупом срещу предаването и най-вече срещу идеята да се извадят дивиденти от личните трагедии на бившите участници във „ВИП Брадър” пише pik.bg като се позовава на информация на HotArena.net.