Яне Янев се разгневи на изказването на Николай Бареков

Яне Янев отвърна на удара на евродепутата Николай Бареков, изкарвайки наяве скандални разкрития от миналото му.

Яне Янев твърди, че преди време „плазмодият” Николай Бареков му е бил личен слуга в bTV. Лидерът на РЗС разкри, че вече води едно дело срещу Николай Бареков и възнамерява да заведе второ заради „глупотевините”, които избълва тази сутрин по негов адрес. Янев възнамерява да поиска експертиза за психическото състояние на новоизлюпения политик и се закани, че това ще се случи в хода на делото.

[caption id="attachment_418445" align="alignright" width="300"]Яне Янев се разгневи на изказването на Николай Бареков Яне Янев се разгневи на изказването на Николай Бареков[/caption]

Според председателя на РЗС, Николай Бареков е „видимо деградирал субект”. Информационна агенция „ПИК” потърси мнението на Яне Янев във връзка с твърдението на Бареков, че е пълен малоумник. Припомняме, че Бареков бе категоричен, че застава зад думите си и е непреклонен в оценката, която му дава. Евродепутатът подчерта, че е разгледал внимателно документите, които Яне Янев е внесъл вчера във Върховната касационна прокуратура и го нарече „малоумник”, тъй като го бил объркал с бизнесмена Красимир Гергов. Николай Бареков изрази съжалението си, че от цялата тази ситуация, потърпевш е Красимир Гергов.

По повод на думите на Бареков срещу него, Яне Янев подчерта, че не е редно психопати и лица, които са под въздействието на психотропни вещества да бъдат допускани да плашат българското общество в сутрешните часове. Той е на мнение, че е нелепо и смешно Бареков да го учи какво и къде е сбъркал. Яне Янев разкри, че „този плазмодий” (визирайки Николай Бареков) му е бил слуга през ден-два, докато е бил водещ в bTV. Янев разкри още, че когато влизал в студиото на Бареков, той ставал прав и се държал като „провинциална келнерка”.

В заключение Яне Янев посочи, че ако Красимир Гергов проговори, то Николай Бареков с псевдоним Дудука ще трябва да се завре в миша дупка и най-вече, ако разкрие истината за уволнението му от bTV, пише pik.bg.