Бориса Тютюнджиева профука парите от „Къртицата“

Бориса Тютюнджиева профука парите от „Къртицата“
5 (100%) 1 vote

Бориса Тютюнджиева се отдаде на заслужена почивка

След три месеца, прекарани в лишения и тежки изпитания, Бориса Тютюнджиева си подари заслужена почивка. Моделката похарчи хонорара си от риалитито за екскурзии. Тя се похвали, че е била в Милано и Лондон, откъдето се е върнала преди дни.

Бориса Тютюнджиева заяви, че не възнамерява почивката й да приключи до тук, а е планирала да посети още няколко европейки държави. Моделката призна, че поводът за пътуването й не е бил само за удоволствие, а и служебен. Бориса Тютюнджиева обиколила магазините в Лондон и Милано в търсене на платове в интересни десени за модната си линия.

Бориса Тютюнджиева

Бориса Тютюнджиева си подари заслужена почивка

Определено на красавицата не й липсват финансови средства и не разчита само на хонорарите от изявите си. Според слуховете, семейството на Бориса Тютюнждиева е заможно и родителите й са се постарали нищо да не й липсва, научи Хот арена.

Докато на Емил Каменов и Георги Стоянов им липсват средства и може би това е бил основният им мотив за участие в „Къртицата“, то Бориса Тютюнджиева е от участниците в риалитито, които нямат подобен проблем.

Както вече стана ясно победителят във формата ще изхарчи голяма част от наградата си за лечението на болния си баща. Георги вече си купи и луксозен джип втора употреба.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

1 коментар to “Бориса Тютюнджиева профука парите от „Къртицата“”

  1. spez

    юни 03. 2014

    Goliama kifla e tazi

Добавете коментар