Ани Цолова ще разпита надълго и нашироко Бареков

Утрешният ден се очертава доста тежък за бившите колеги Ани Цолова и Николай Бареков.

Водещата на сутрешния блок на Нова тв очаква утрешния ден със смесени чувства. Ани Цолова се готви да разпита бившия си колега Николай Бареков в студиото на „Здравей, България”. Разбира се в „разпита” ще й помага настоящият й екранен партньор Виктор Николаев. Двамата тв водещи взеха урок в ефир от специалист по приложение на полиграф (детектор на лъжата).

[caption id="attachment_417673" align="alignright" width="300"]Ани Цолова ще разпита надълго и нашироко Бареков Ани Цолова ще разпита надълго и нашироко Бареков[/caption]

Двамата водещи бяха вдъхновени от твърдението на експерта, че човек не може да излъже полиграфа, но пък за сметка на това би могъл да заблуди този, който го управлява.

Ани Цолова и Виктор Николаев се заеха със сериозни тренировки на въпросите, които се канят да зададат утре на Николай Бареков. Той е обещал, че ще гостува утре в студиото им, но не е изключена и вероятността в последния момент да се изплаши или пък да размисли и да отмени гостуването си. Благодарение на съветите на експерта по приложение на полиграф, Ани Цолова разбра, че не е удачно да зададе въпроса на Николай Бареков: „Вие лично финансиран ли сте от КТБ?”, тъй като финансовите средства може да не са отивали директно към бившия журналист и настоящ политик, а към негови фирми. Така той спокойно би могъл да даде отрицателен отговор и да бъде прав. Накрая стана ясно, че Ани Цолова възнамерява наистина да се подложи на разпит на полиграф, но пожела това да се случи извън ефир, пише Блиц.

По-рано днес стана ясно, че компроматът, който Николай Бареков извади срещу председателя на ГЕРБ Бойко Борисов може да се окаже пагубен за политическата му кариера, която тепърва стартира. След летящия старт на Николай Бареков в политическия живот на страната, сега той рискува да падне от доста високо. Тепърва ще стане ясно дали поредният компромат, който председателя на ББЦ изкарва наяве няма да му изяде главата.