Михаил Преображенски алармира, че виновник за това е квадратът, образуван от Марс и Юпитер

Михаил Преображенски вещае кошмарна седмица заради разположението на Марс, Юпитер и Меркурий.

Топ астрологът е категоричен, че седмицата, която стартира може да донесе редица неприятности, които ще се стоварят върху главите ни. Потискащо напрегнатите астрологични аспекти ще ни влияят почти през целия седемдневен период, вещае Михаил Преображенски в pro-gnosis.ru, пише Флагман. Като най-трудни дни от седмицата обаче топ астрологът определя събота и неделя.

[caption id="attachment_417488" align="alignright" width="300"]Михаил Преображенски алармира, че виновник за това е квадратът, образуван от Марс и Юпитер Михаил Преображенски алармира, че виновник за това е квадратът, образуван от Марс и Юпитер[/caption]

Той съветва в двата почивни дни да избягваме всякакви конфликти и да се постараем да си останем у дома, тъй като са възможни природни катаклизми. Михаил Преображенски подчертава, че не е изключено да се заформи нова война заради квадрата, който образува Марс с Юпитер и напрегнатия аспект на планетата на силата, агресията и твърдостта с Меркурий. Именно напрегнатият аспект може да стане причина да се увеличи напрежението, което да доведе до безумни обвинения между партньорите. Михаил Преображенски е категоричен, че тази седмица не е удачна за вземането на важни решения, още повече под влиянието на емоции. Заради негативното въздействие на планетите, не е изключено да се стигне и до международни конфликти.

Неблагоприятното влияние на мощния аспект между Марс и Юпитер ще се усети по-сериозно утре и в сряда. Своят апогей обаче ще достигне в нощта на петък срещу събота. Михаил Преображенски алармира, че тогава спокойствието може да изчезне напълно. Топ астрологът разяснява, че когато Марс и Юпитер са в квадрат, хората стават подвластни на агресията и гнева и поради тази вероятност възможността за военни и социални конфликти се увеличава многократно. Според неговата прогноза сегашното положение е още по-страшно, тъй като планетите са в знаците на своите сили - Юпитер е в Лъв, а Марс е в Скорпион и оказват силно влияние върху медиите, идеологията, бизнеса и международните отношения като цяло.

Михаил Преображенски съветва обществото да бъде по-сдържано и да не се поддава на гнева, пише pik.bg.