Слави Трифонов се разгневи на управляващите

Слави Трифонов отново изпусна нервите си и избесня в ефира на bTV.

Шоуменът бе категоричен, че този път изобщо няма да си направи труда да отиде да гласува на предстоящите парламентарни изори, тъй като няма за кого. Според Слави Трифонов, всички са от едно котило. Той обаче по примера на политиците, от които се възмущава, успя да разочарова верните почитатели на шоуто си, тъй като не изпълни обещанието си да разкрие любопитни подробности от личния си живот.

[caption id="attachment_417483" align="alignright" width="300"]Слави Трифонов се разгневи на управляващите Слави Трифонов се разгневи на управляващите[/caption]

Това трябваше да се случи в последното предаване за този телевизионен сезон, в което Слави Трифонов бе гост на собственото си шоу.

Вместо да даде ясен отговор на многобройните зрителски въпроси, касаещи връзката му с балерината от „Магаданс” – Мартина, Слави Трифонов измести темата към политическата обстановка в страната. По горещия въпрос с оставката на правителството на Пламен Орешарски, Слави Трифонов коментира, че всичко случващо се в страната ни е в резултат от това, че „ние сме такива хора”, добавяйки, че всеки народ сам избира управниците си. Шоуменът смята, че правилният въпрос в случая е защо се получава така, визирайки не само сегашното управление, а управниците ни по принцип. Уж живеем в демократична страна, а начинът, по който избираме политиците си, е тотално сбъркан.

Слави Трифонов бе категоричен, че не е от значение кой ще е следващият управляващ държавата, при положение, че всички са от едно и също котило. Шоуменът подчерта, че един от основните проблеми е, че не можем да бъдем общност и сме много завистливи. В същото това време българинът е твърде индивидуален и безкрайно търпелив, отбеляза Слави Трифонов. В разгара на разговора бе повдигнат и въпросът с референдума. Всеизвестен е фактът, че Слави Трифонов се е заел с тази кауза от доста време. Той е на мнение, че референдумът за промяна в избирателната система трябва да бъде иницииран с всички възможни законови средства, пише pik.bg.