Хора на Слави Трифонов ще журират „Бургас и морето”

Слави Трифонов забърка името си в нов скандал.

Разпрата се развихри покрай началото на конкурса „Бургас и морето”, който започва тази събота. Естрадните изпълнители изразиха недоволството си от факта, че Слави Трифонов е окупирал проявата. Те се гневят и от това, че в журито на фестивала има двама представители от неговия екип.

Естрадните изпълнители подчертават, че като цяло нямат нищо против хората на Слави Трифонов и в частност китаристите Цветан Недялков и Иван Стоянов, които са част от журито.

[caption id="attachment_416970" align="alignright" width="300"]Хора на Слави Трифонов ще журират „Бургас и морето” Хора на Слави Трифонов ще журират „Бургас и морето”[/caption]

Те обаче не могат да си затворят очите пред факта, че двамата професионалисти са част от екипа на „Ку-ку бенд” и са свързани със Слави Трифонов, който не престава да се подиграва с тях. От гилдията недоволстват, че шоуменът се гаври наред с всички тях, а сега са принудени да бъдат на една сцена с представители на екипа му. Сред най-ядосаните естрадни легенди е Силвия Кацарова.

Слави Трифонов и екипът му подлагаха на сериозни подигравки изпълнителката в продължение на месеци. Тя стана обект на подигравките им, след като преди две години се разведе със съпруга си и се омъжи за по-млад от нея мъж – Любо. Изпълнителката на хита „Големият кораб минава” обикаля из България. На турнето си тя пее златните хитове на Тончо Русев. В събота обаче тя ще бъде на линия в Бургас, тъй като е част от журито на конкурса „Бургас и морето”. Силвия Кацарова недоумява как ще издържи на една маса с хора (имайки предвид хората на Слави Трифонов), които не са престанали да обсъждат креватните й истории и интимните й части.

Запознати издават, че Слави Трифонов не пропуска нито една възможност да лансира хората от екипа си. Напоследък обаче шоуменът здраво го е закършил откъм рейтинг и е стигнал до крайното решение да гостува сам в шоуто си, където ще разкрие истината за Мартина, имотите и сватбата, пише pik.bg.