Автомобилът, превозващ Цветан Цветанов спукал гума

Бившият вътрешен министър Цветан Цветанов е претърпял инцидент на пътя.

Случката се е разиграла във вечерните часове в понеделник, близо до Враца. Зам.-председателят на ГЕРБ Цветан Цветанов се връщал от Монтана, когато на входа на Враца бронираният автомобил, в който се возил спукал гума.

Според запознати инцидентът с Цветан Цветанов се е случил около полунощ. Тежките последствия били избегнати благодарение на професионалната реакция на водача на бронираното "Ауди А8". В противен случай автомобилът, в който се возил Цветан Цветанов, щял да се обърне.

[caption id="attachment_417034" align="alignright" width="300"]Автомобилът, превозващ Цветан Цветанов спукал гума Автомобилът, превозващ Цветан Цветанов спукал гума[/caption]

Бронираното „Ауди А8” спукало гума точно пред сградата на автобусната фирма „Боди-М Травъл“, намираща се на път Е-79 на входа на Враца. След като успял да овладее движещия се с висока скорост автомобил, шофьорът на Цветан Цветанов демонстрирал завидна класа и успял да смени спуканата гума с резервна само за няколко минути.

След това колата отново потеглила към София. Очевидци на случката изразиха изненада, че бившият министър на вътрешните работи Цветан Цветанов е пътувал без тежката охрана, с която се движеше до неотдавна, отбелязва tribali.info. Преди броени дни стана ясно, че пловдивчани искат Бойко Борисов и Цветан Цветанов за водачи на листата им. Оказва се, че в битката за депутати от ГЕРБ ще влязат 90 пловдивчани. Желаещите да влязат в 43-то Народно събрание са номинирани на заседанията в шестте пловдивски района. Сред посочените имена са и тези на Бойко Борисов и Цветан Цветанов. Очакванията са най-голяма подкрепа да получат именно те двамата.

Досегашните представители на пловдивския район в парламента - Менда Стоянова, Антоний Йорданов, Вежди Рашидов, Атанас Ташков, Димитър Лазаров и Стефан Дедев също са номинирани. Последната дума по отношение на това кой от тях да влезе в листата обаче ще има лично Бойко Борисов. Районните кметове, с изключение на Райна Петрова, която е разследвана за търговия с влияние и длъжностно престъпление, също са предложени за депутати, пише pik.bg.