Слави Трифонов не понася чорапи

Слави Трифонов изуми зрителите на бТВ. За по-наблюдателните от тях не остана незабелязан факта, че той ходи бос. Дългия очевидно не се притеснява, че така се появява в ефир.

Въпреки, че мнозина са на мнение, че Слави Трифонов се появява бос в ефир, за да привлича вниманието, оказва се, че причината за това е съвсем друга.

[caption id="attachment_416006" align="alignright" width="300"]Слави Трифонов Слави Трифонов не понася чорапи[/caption]

Проблемът, който мъчи учиндолеца още от ученическите години, са големите му крака. Слави Трифонов носи 50-ти номер обувки. Дългия се снабдява с обувки единствено чрез поръчка. Той си поръчва обувки на известни марки от Италия.

Заради големия размер на ходилото си Дългия свикнал от малък да носи обувките без чорап. С този навик, останал му от ученическите години, му е трудно да се раздели и до днес. Това е причината Слави Трифонов да се появява бос в ефир.

Въпреки, че за него не е проблем да си поръча скъпи обувки и чорапи от Италия, той не може да свикне с носенето на чорапи. Очевидно Слави Трифонов се интересува повече от личния си комфорт, отколкото от коментарите по негов адрес.

Освен Слави Трифонов подобен проблем с носенето на чорапи имат и други известни мъже. Сред тях са Любо Ганев и Стефан Данаилов, пише ПИК.