Ели Гигова е поредната светска персона, която стана жертва на подигравките на Слави Трифонов

Очарователната Ели Гигова едва ли ще прости някога на Слави Трифонов. Причината за яда на красавицата са подигравките, които се изсипаха по неин адрес в шоуто на Учиндолеца. Ели Гигова е поредната известна личност, която стана жертва на черния хумор на Слави Трифонов.

Въпреки, че щерката на оръжейния бос Николай Гигов се справя повече от добре като коментатор на резултатите от Световното първенство по БНТ, Дългия я унижи публично.

[caption id="attachment_415415" align="alignright" width="300"]Ели Гигова Ели Гигова е бясна на Слави Трифонов[/caption]

Ели Гигова си партнира в ефира на БНТ с Методи Манченко. Въпреки, че този път се справя значително по-добре, тя често е обект на коментари в гилдията затова, че е загрижена повече за визията си, отколкото за повеението си пред камера.

Именно за това се хвана и Слави Трифонов. Актьорът Тодор Башиянов влезе в образа на Ели Гигова. Облечен с къса рокличка и черна дълга перука, той имитира Ели Гигова и емблематичното за нея кръстосване на краката в ефир.

Краси Радков влезе в ролята на Методи Манченко. Слави Трифонов също взе участие в скеча, питайки Краси Радков дали партньорката му може да говори или само умее да кръстосва краката си в ефир. Фенове на Ели Гигова избухнаха в нета, заявявайки, че малко са тв водещите в родния ни ефир, които могат да се похвалят с образованието й.

Самата Ели Гигова все още не е коментирала жестоката подигравка, но определено се чувства засегната от думите на Слави Трифонов. Красавицата коментира във Фейсбук, че има опит в спортната журналистика от няколко години, пише ПИК.