Годжи е решил да става модерен мъж, а колегите му го скъсаха от подигравки

Басистът на „Ку-ку бенд” Георги Милчев-Годжи стана обект на подигравки от страна на колегите си и най-вече от шефа си.

През последната седмица Годжи е подложен на нечувани подигравки от Слави Трифонов, с който уж са приятели. Трифонов не спира да сипе подигравателни думи към басиста, а и колегите му, не отстъпват. Причина за непрестанните подигравки на екипа на Слави към Годжи е, че басистът е решил да бъде модерен мъж и е премахнал всички косми по тялото си. Колегите му го бъзикат, че прилича досущ като мускулестите модели от списанията. Това очевидно не тревожи Годжи, тъй като ако е изпитвал някакви притеснения, е нямало да го направи, коментират близки до музиканта приятели.

[caption id="attachment_415247" align="alignright" width="300"]Годжи се е еилирал и колегите му го скъсват от подигравки Годжи се е еилирал и колегите му го скъсват от подигравки[/caption]

От екипа на „Шоуто на Слави” коментират, че при все че Годжи вече наближава 50-годишна възраст и има двама големи сина, не спира да се прави на момче. Нещо повече – напоследък стилът му става все по-младежки. Последната му мания обаче дошла в повече на колегите от екипа на Слави и те започнали да го подиграват сериозно и да го наричат „кифла”. Годжи пък недоумява откога, ако се грижиш за себе си и подлагаш тялото си на цялостно обезкосмяване и ползваш соларни услуги, се превръщаш в кифла. Е, вярно, че те са основните клиентки на тези услуги, но това не означава, че всеки, който се грижи за външния си вид е кифла. А и в България мъжете, които полагат подобни грижи за себе си са малцина, вероятно именно поради тази причина – че ще станат обект на подигравки.

Едва ли обаче някоя от представителките на нежния пол може да отрече, че е много по-приятно, ако мъжът ти се грижи за външния си вид, вместо да ходи като циганин. Слави Трифонов за пореден път показа арогантността си като се подигра на Годжи преди няколко вечери дори и в ефир. Той не се посвени да обясни надълго и нашироко, че Годжи се е епилирал „като жена”. Дългия дори му се присмя, заявявайки „Я, какъв си станал гладък като някоя силиконова примадона”, пише pik.bg.