И Годжи „си завъди” вампирска слепота

Басистът от „Ку-ку бенд” Георги Милчев-Годжи падна в жертва на тежко заболяване на очите.

Оказва се, че и той като шефа си Слави Трифонов е „пострадал” заради работата си в шоуто. Колегите на Годжи го ожалват, че е развил вампирска болест и не би могъл да работи, ако не слага тъмни очила. Мнозина си мислят, че Годжи слага тъмните слънчеви очила в ефир, за да изглежда като тежкар, но се оказва, че не това е причината.

[caption id="attachment_412008" align="alignright" width="300"]И Годжи „си завъди” вампирска слепота И Годжи „си завъди” вампирска слепота[/caption]

Силните прожектори в студиото, на които екипът на „Шоуто на Слави” бива изложен ежедневно, си казват тежката дума. Годжи, както и останалите му колеги, са в ефир вече повече от десетилетие и прожекторите са увредили трайно очите на басиста. Той не може да вижда добре, ако не е със слънчевия аксесоар. През последните няколко седмици, състоянието на басиста се е влошило доста сериозно. Зрителите също забелязват, че Годжи не сваля слънчевите си очила. Този факт даде повод на таблоидите да напишат цял куп измислици основната, от която бе, че басистът не изтрезнява и заради това се появява в ефир със слънчевите очила, за да прикрие червените си очи.

Специалисти посочват, че се налага да крие очите си зад тъните стъкла на очилата, тъй като в противен случай изпитва огромна болка в очите. Слънчевият аксесоар е неразделна част от Годжи, дори и по време на участията му в нощните заведения, при все че осветлението там е повече от оскъдно. Преди няколко години, шефът на Годжи – Слави Трифонов също претърпя сериозни главоболия заради същата болест. Заради вампирската болест и намаленото зрение, се наложи шоуменът да изкара няколко седмици на тъмно, а след това претърпя и хирургическа интервенция.

От тогава, той се появява в ефир с диоптрични очила, които обаче често биват заменени от слънчеви очила, пише pik.bg. И тази професия, както и всички останали изисква жертва. Въпросът е обаче дали и доколко си струва.