Биляна Гавазова все още таи силни чувства към бившия си годеник

Биляна Гавазова, която от две седмици е лице на сутрешния блок на bTV, е преживяла сериозна драма.

Екранната половинка на Антон Хекимян има в миналото си почти същата драматична любовна история като неговата. Красивата репортерка на медията, която веднага се хареса на зрителите от момента, в който стана лице на сутрешния блок сее отказала от личното си щастие за сметка на кариерата. Зад професионализма на Биляна Гавазова стоят доста години упорит труд, както и множество жертви в личен план.

[caption id="attachment_413538" align="alignright" width="300"]Биляна Гавазова все още таи силни чувства към бившия си годеник Биляна Гавазова все още таи силни чувства към бившия си годеник[/caption]

Преди известно време Биляна Гавазова направила най-драматичната крачка в живота на една жена, отказвайки се от личното си щастие и създаването на семейство, в името на професионалното си израстване. За да успее в кариерата, амбициозната журналистка от Шумен зарязва голямата си любов пред олтара. Това се случило във времето, в което Биляна Гавазова била репортерка в „Дарик радио” в родния си град Шумен. Тя срещнала годеника си в Шуменския университет, където се дипломирала със специалност „История”. Той остава нейната голяма любов и до днес, при все че се е отказала от него в името на кариерата.

Малко по-късно пътищата им се разделят – той става преподавател, а тя започва стажа си като репортер. Въпреки, че връзката им се развивала прекрасно, а семействата им започнали да се уговарят за предстоящата сватба, Биляна Гавазова слага край на връзката си, тъй като получава предложение да се премести в столичната редакция на „Дарик радио”, а любимият й категорично отказва да я последва. Биляна Гавазова все още не може да преживее голямата си любов и поради тази причина не обича да говори за миналото си.

Все по-рядко се прибира при родителите си в Шумен. Вместо това предпочита те да й гостуват в София, за да избегне срещата с бившия си годеник, към когото очевидно все още изпитва доста силни чувства. Към днешна дата Биляна Гавазова е съсредоточила вниманието си върху работата си в сутрешния блок на bTV и не обръща внимание на флиртовете на представителите на силния пол, пише pik.bg.