Алекс Раева и DJ Дончо искат наследник

Алекс Раева изненада почитателите си с откровеното и неочаквано признание.

Певицата сподели, че родителите й и поставили ултиматум съгласно, който щели да се откажат от нея, ако не се омъжи за DJ Дончо. Алекс Раева споделя пред списание Love Style, че в началото на връзката й с DJ Дончо й е било много тежко. Тя не била сигурна, че бракът му е приключил и именно поради тази причина нямала никакво намерение да си позволи да бъде с него, тъй като не искала да се превърне в причина за раздялата на двама души.

[caption id="attachment_412197" align="alignright" width="300"]Алекс Раева и DJ Дончо искат наследник Алекс Раева и DJ Дончо искат наследник[/caption]

Този факт попречил на Алекс Раева да се влюби в сегашната си изгора още в началото.

Освен всичко друго Алекс Раева и DJ Дончо имали повече от прекрасни професионални отношения, а намесата на чувства, можела да стане причина за влошаването им. В продължение на една година, през която работили заедно, певицата признава, че никога не е поглеждала на него като на мъж, а той на нея - като на жена. Съвсем чистосърдечно и с усмивка Алекс Раева споделя, че в началото дори го определила като абсолютен „борсук” и през ум не й минавало, че може да има нещо общо с него извън работата. Вълшебната приказка между тях започнала в един прекрасен ден, в който пътували за участие. Насред пътя, DJ Дончо я целунал съвсем неочаквано и точно като в приказките тази целувка омагьосала Алекс Раева.

След време тя му признала, че ако не я бил целунал, между тях никога нямало да се получи каквото и да било. Към днешна дата Алекс Раева споделя, че DJ Дончо е изключително мил, услужлив и безкрайно добър човек. Той се отнася с уважение както към нея, така и към родителите й. Именно поради тази причина, те са й поставили ултиматум, че ако някой ден случайно се раздели с него, ще се откажат от нея. За момента двамата все още нямат наследник, но са категорични, че искат да имат.

Алекс Раева разкри, че планират сватба, но тя ще е далеч от България, във водата и с малко хора, пише pik.bg.