Ирен Кривошиева се венча в тесен приятелски кръг

Актрисата Ирен Кривошиева, която преди няколко години успя да разбуни духовете сред българската общественост, сключи брак за шести път.

Запознати посочват, че Ирен Кривошиева има зад гърба си пет брака, и извънбрачен син от известния български актьор Стефан Данаилов – Владимир Данаилов. Тя се врече във вярност на новата си изгора – Николай Николов. Ирен Кривошиева и фотографа и оператор Николай Николов са заедно от две години. Двамата обявиха намеренията си да станат законни съпрузи преди няколко месеца.

[caption id="attachment_412147" align="aligncenter" width="215"]Ирен Кривошиева се венча в тесен приятелски кръг Ирен Кривошиева се венча в тесен приятелски кръг[/caption]

Очевидно двойката най-сетне се е решила да предприеме сериозната крачка и да стане официално семейство. Те са сключили гражданския си брак в делничен ден, а църковния – в неделя.

[caption id="attachment_412148" align="aligncenter" width="224"]Ирен Кривошиева с новата си любов Николай Николов Ирен Кривошиева с новата си любов Николай Николов[/caption]

Ирен Кривошиева и Николай Николов са избрали да се врекат във вярност пред Бога в един от столичните храмове. Тъй като и двамата са много вярващи, най-специалната част от церемонията била именно вричането им пред Бога.

[caption id="attachment_412149" align="aligncenter" width="224"]Ирен Кривошиева и Николай Николов отлагат медения месец за лятото Ирен Кривошиева и Николай Николов отлагат медения месец за лятото[/caption]

Сватбата се е случила пред очите на отбрани гости. Кума на Ирен Кривошиева и Николай Николов е била нейната колежката и приятелка – Ваня Цветкова. Двете с нея поддържат близки отношения още от времето на прехода, когато избраха да започнат живота си на чисто зад Океана.

Щастливата младоженка отбелязва, че двамата с Николай отдавна били обявили намеренията си да свържат връзката в брачен съюз, тъй като според нея това е най-естествения ход на събитията, когато двама души се обичат. Ирен Кривошиева подчертава, че за тях най-важна е била именно църковната церемония. Тя се е доверила на избора на Николай, който е посочил храма, в който да се венчаят. Актрисата е щастлива от факта, че са успели да избегнат голямата медийна суматоха, тъй като не обявиха предварително датата на сватбата си. По този начин са успели да запазят скъпоценния миг само за тях и техните най-близки приятели.

В типичния си стил Ирен Кривошиева подчерта, че сватбата е щастливо лично събитие и помоли да не бъде опорочавана със злоба. Синът й Владимир Данаилов не е присъствал на церемонията. Тъй като двойката няма време, меденият им месец бе отменен за лятото, пише pik.bg.