Веселин Маринов се уредил с апетитен имот по втория начин

Веселин Маринов се забърка в имотни далавери.

Запознати твърдят, че любимецът на третата възраст Веселин Маринов се е сдобил с прословутия парцел земя в Правец по изключително скандален начин. Върху апетитното парче, изпълнителят тръгна да строи грандиозен палат от бетон, но го заряза насред средата, тъй като бе съсипан от личната драма, която го застигна покрай съпругата му Цветанка, отбелязва на страниците си вестник „Уикенд”.

[caption id="attachment_411916" align="alignright" width="300"]Веселин Маринов се уредил с апетитен имот по втория начин Веселин Маринов се уредил с апетитен имот по втория начин[/caption]

Апетитното парче земя било иззето от собственичката му от местните властимащи, за да бъде подарено за шепа жълти стотинки на Веселин Маринов, за който е всеизвестно, че е любимец на бившия министър на вътрешните работи Цветан Цветанов. Веселин Маринов стана собственик на парцела преди почти едно десетилетие. Местните хора твърдят, че скандалният парцел е бил собственост на библиотекарката леля Надка, но тогавашните властимащи я притиснали до стената и тя била принудена да го продаде за шепа жълти стотинки. Хората са потресени как е възможно такъв апетитен имот да бъде продаден на „придворния шут” Веселин Маринов, при това за подобна нищожна сума.

Запознати твърдят, че във времето, в което Веселин Маринов хвърлил око на този имот, интерес към него проявявал и солиден бизнесмен, който имал намерението да издигне хотел на това място. Той обаче бил отстранен от играта, само и само да може Веселин Маринов да бъде уреден с къща в идеалния център на Правец, кълнат се хроникьорите на града, пише pik.bg.

Преди време стана ясно, че примата на българската естрадна музика Лили Иванова ще бъде дадена на прокурор заради имотна измама. Името й лъсна в аферата „Софийски имоти”. Оказва се, че примата се е облагодетелствала от имот, предоставен й от тогавашния кмет на София - Стефан Софиянски за лична облага. Лили Иванова трябвало да превърне имота в школа за обучение на млади таланти, но вместо това тя го превърнала в собствен офис, който по-късно продала.