Фолк певицата Бони изгуби детето си

Една от най-даровитите изпълнителки от поп фолк жанра – Бони, е съсипана след споходилата я трагедия.

Бони изгуби бебето, което заедно с любимия й очакваха с нетърпение. Тя е направила спонтанен аборт в петия месец от бременността. Близки до гласовитата певица разкриват, че Бони буквално е съсипана след случилото се, пишат колегите от kliuki.bg.

След загубата на така дълго чаканото бебе, Бони се е сринала психически. Привидно бременността й вървяла без никакви проблеми. Даровитата певица очакваше дете от мъжа на живота й, който обаче остава тайна за широката общественост.

[caption id="attachment_410982" align="alignright" width="300"]Фолк певицата Бони изгуби детето си Фолк певицата Бони изгуби детето си[/caption]

За момента Бони пази ревниво половинката си от хорските погледи. Тя така и не пожела да разкрие кой е той, вероятно водена от суеверие, твърдят светски хроникьори. Двойката била на седмото небе от щастие, че ще стават родители, а дъщеричката на Бони – Михаела, очаквала с нетърпение радостното събитие, за да гушне бебето. Тя дори нямала претенции дали ще е братче или сестричка.

Нищо от бременността не предвещавало, че ще приключи по толкоз трагичен начин. Бони така и не може да намери обяснение какво е довело до тази развръзка и защо не е имало никакви индикации, че нещо с бременността й не е наред, за да се вземат мерки навреме. Въпреки задушаващата я мъка, Бони приема случилото се като поредното изпитание, което съдбата й поставя и с което е длъжна да се пребори. За това обаче определено ще й е необходимо време (вероятно доста).

Бони разказва, че в първите дни след сполетялата я трагедия било толкоз страшно, че дори нямала желание да продължи да съществува. Постоянно ридаела и задавала въпроса защо това се е случило точно с нейната рожба. Тя не искала да види и да чуе никого, единственото й желание било да остане сама с мъката. В крайна сметка проумяла, че няма право да продължава по този начин, тъй като така съвсем ще рухне и ще си отиде, а в същото време дъщеря й Михаела се нуждае от нея. Колегите й също са потресени от случилото се и й изказват съболезнования. Те са готови да й помогнат, с каквото могат, само и само да успеят да я измъкнат от черната дупка, в която е изпаднала.