Нова тв си има нов Главен оперативен директор

Неочаквана рокада в Нова тв изненада служителите.

Считано от днешна дата поста Главен оперативен директор и зам.-председател на УС на Броудкастинг Груп се поема от Вики Политова. Главният изпълнителен директор, който е и зам.-председател на Борда на директорите на Нова Броудкастинг Груп - Дидие Щосел заяви, че не намира думи, с които да изрази радостта си от факта, че Вики се присъединява към екипа на медията.

Щосел определи Вики като един от най-силните и най-добрите конкуренти, които е срещал в кариерата си.

[caption id="attachment_410790" align="alignright" width="300"]Нова тв си има нов Главен оперативен директор Нова тв си има нов Главен оперативен директор[/caption]

Главният изпълнителен директор на Нова тв подчерта, че присъединяването на Вики Политова към екипа им е сериозно предимство за компанията. Щосел смята, че богатият й професионален опит ще окаже благотворно влияние върху постигането на стратегическата им цел – да затвърдят позицията на Нова Броудкастинг Груп като водеща медия в България.

На свой ред новият Главен оперативен директор на Нова тв – Вики Политова заяви, че за нея това място е различно предизвикателство, което приема с огромен ентусиазъм. Политова подчерта, че за нея е чест да приеме поканата да се присъедини към екипа на Нова тв, който е изграден от различни професионалисти и таланти. От думите й стана ясно, че приема новия екип като висококонкурентри, добре позиционирани и решителни хора, които имат възможността да уловят новите възможности на съвременния свят.

Вики Политова, която бе изключително развълнувана от новия си пост обяви, че няма търпение да стане част от бъдещето на Нова тв. Стажът й в медийните среди надхвърля 14 години. По-голямата част от кариерата си е посветила на bTV Media Group, където е заемала различни ръководни постове. Преди да се премести в Нова тв, Вики Политова е била управляващ директор, главен оперативен директор, както и генерален директор по продажбите в bTV.

От средата на 2011 до началото на настоящата година, Вики е заемала позициите на генерален и изпълнителен директор на bTV Media Group и председател на управителния съвет, пише pik.bg.