Въпросната сватба предизвика лавина от коментари

Тази сватба със сигурност е една от онези, които освен без дъх, ще ви остави и без думи.

Съветваме ви да седнете, преди да прочетете следващите редове, в противен случай рискувате да се строполите на земята от изненада. Със сигурност в главите на някои хора протичат невероятни мисли, но тази определено надхвърля всякакви граници. Младеж предложи брак на 91-годишна жена. Двамата възнамеряват в най-скоро време да вдигнат пищна сватба, пишат колегите от kliuki.bg.

[caption id="attachment_410786" align="alignright" width="300"]Булката и младоженеца са в трескава подготовка на пищната сватба Булката и младоженеца са в трескава подготовка на пищната сватба[/caption]

31-годишният Кайли Джоунс е решен, че ще вдигне грандиозна сватба с жена си, която е на преклонна възраст - Марджъри МекКул. При все огромната им разлика, младежът е влюбен до полуда в бъдещата си булка. Това е поредното живо доказателство на твърдението, че за любовта няма граници. Но чак пък толкоз… По всичко личи, че огромната разлика в годините не притеснява нито един от двамата младоженци, които вече усилено стягат предстоящата сватба. Двамата са безумно влюбени един в друг. Родителите на младоженеца разкриват, че при все че синът им е наясно, че Марджъри никога няма да успее да го дари с поколение, той не се интересува от тази подробност и е решен да я заведе пред олтара.

Двойката бъдещи младоженци вече е придобила огромна популярност. Почти всички информационни агенции са отразили любовта между двамата с възрастова разлика повече от половин век (60 години). Вестник „Струма” отбелязва на страниците си, че любовта на Кайли и Марджъри е истинско чудо. Голяма част от обществото не приема тази сватба за нещо нормално. Някои дори се шегуват, че младият мъж се жени за баба си.

Двамата влюбени обаче изобщо не обръщат внимание на подобни злостни коментари. Те не изпитват срам от любовта си, а и защо е необходимо, след като не правят нищо лошо. Често биват засичани да се разхождат ръка за ръка из улиците и дори да се целуват на обществени места. Те са поканили повече от 100 души, които да уважат предстоящата пищна сватба.