Поредният неочакван обрат разтърси ГЕРБ

Депутатът, който депозира молбата си за напускане на ГЕРБ - Даниел Георгиев, за да се присъедини към на партията на Николай Бареков, взе неочаквано решение. Преди малко стана ясно изненадващото решенуе на напусналият вчера ГЕРБ експерт, който реши да се върне в партията на Бойко Борисов.

Типично за преизборната обстановка, събитията в политиката се развиват изключително бурно. Вчера самият Николай Бареков заяви, че Даниел Георгиев е взел решение да напусне ГЕРБ, за да се влее в партията му. Според лидетър на "България без цензура" герберът се чувства изключително спокоен и щастлив от взетото от него решение. Днес стана ясно, че той отново е променил решението си и вместо да се влее към "България без цензура",е решил да се върне в партията, която вчера напусна - ГЕРБ.

На какво се дължи неочакваното решение на Даниел Георгиев все още не е ясно. Предстои след няколко часа новината да бъде официално оповестена на пресконференция в сградата на Народното събрание няколко часа по-късно.

За сега решението на последния отцепник от ГЕРБ да се върне отново в партията само ден след напускането й, остава пълна загадка.

[caption id="attachment_410603" align="alignright" width="300"]ГЕРБ Неочакван обрат в ГЕРБ[/caption]

Николай Барековвчера заяви, че се очаква още депутати да напуснат ГЕРБ след изборите. Според него Данел Георгиев е поредният гербер, който е станал жертва на своеволията на Цветан Цветанов.