Прогноза за изборите: ГЕРБ вземат 17,6%, БСП втори с 15,9

Прогноза за изборите: ГЕРБ вземат 17,6%, БСП втори с 15,9
5 (100%) 1 vote

Прогноза за изборите през май предричат победа на партията на Бойко Борисов и четвърто място за България без цензура

Прогноза за изборите за Европейски парламент през май предрича победа на ГЕРБ. Според проучване на Алфа Рисърч партията на Бойко Борисов ще вземе 17.6% от вота на избирателите, а Коалиция за България остават втори с 15,9 на сто.

Прогноза за изборите вещае победа за ГЕРБ

Прогноза за изборите вещае победа за ГЕРБ

Според експертите социолози обаче тази разлика от 1,7% може да бъде стопена, тъй като червените в момента са максимално мобилизирани да изкарат всичките си избиратели пред урните. В същото време хората, подкрепящи ГЕРБ, са разколебани и не се знае колко от тях ще ги подкрепят. ДПС традиционно си задържат третото място, но този път се забелязва отлив на избирателите им и процентът, който вземат, е 6,2.

Партията на Николай Бареков България без цензура, очаквано или не, е на четвърта позиция с 4,9%. Според експертите от Алфа Рисърч в момента това е най-популярната политическа формация, но пък техните симпатизанти са най-непостоянни. За разлика от тях, АБВ имат твърд електорат от 4,5 на сто засега, предават от „24 часа“. Атака се сриват до 2,5% подкрепа, а НСФБ – 3 на сто.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

1 коментар to “Прогноза за изборите: ГЕРБ вземат 17,6%, БСП втори с 15,9”

  1. Anita Paul

    апр. 27. 2015

    Здравейте, аз съм г-жа Джейн Алисън, частен кредитор заем, който дава живот времеви възможности заеми. Имате ли нужда от спешен заем, за да изчисти дълговете си или имате нужда от капитал заем за подобряване на вашия бизнес? сте били отхвърлени от банки и други финансови институции? Имате ли нужда от консолидация заем или ипотека? Търсене по не повече, тъй като ние сме тук, за да направи всички ваши финансови проблеми е нещо от миналото. Ние кредитни фондове към частни лица, нуждаещи се от финансова помощ, които имат лоша кредитна или се нуждаят от пари, за да плащат сметките, да инвестират в бизнеса в размер на 2%. Искам да използвам тази среда да ви информирам, че правят надеждни и бенефициент помощ и ще бъде готов да ви предложи заем. Така се свържете с нас днес по електронната поща на адрес: (saintsloancompany@gmail.com)

Добавете коментар