Бившата половинка на Зуека му направила черна магия

Половинката на Зуека – Нина Димитрова полага неимоверни усилия, за да му съсипе живота.

По всичко личи, че тя все още не може да преглътне горчилката от това, че Зуека я изостави и заживя с новата си изгора. Докато той се радва на новото си семейство и втората си рожба, Нина Димитрова крои подли планове. При все, че Зуека и новата му половинка вече имат бебе, това не кара Нина да се откаже от идеята, че ще го върне отново при себе си, пише на страниците си таблоидът „Всеки ден”.

[caption id="attachment_408435" align="alignright" width="300"]Бившата половинка на Зуека не може да преглътне раздялата Бившата половинка на Зуека не може да преглътне раздялата[/caption]

Изданието твърди, че Нина Димитрова дори си е позволила да стигне твърде далеч и е направила на Зуека черна магия, за да го накара да съжалява, че я е зарязал. Запознати твърдят, че в зловещото начинание се е включил и известен ходжа от пазарджишките села. Магията, която Нина Димитрова е направила на Зуека е за раздяла. От своя страна актьорът отказва категорично да коментира постъпките на бившата си половинка.

Той е отдаден изцяло на новото си семейство. Преди няколко месеца той купи къща-палат, която му излезе доста солено. Близки до Зуека твърдят, че е броил 400 хиляди лева за новия имот, който е разположен в село Лозен, община Крушите. Това е една от най-тузарските местности, предпочитана от солидни бизнесмени. В тази местност се издигат палатите на не един и двама големци. Сред гордите собственици на имоти в този район е и държавният глава Росен Плевнелиев. През последните няколко години село Лозен като че ли се превърна в алтернатива на тузарските квартали Бояна и Драгалевци. Освен, че се намира много близо до София, за разлика от гореспоменатите тузарски квартали, то си има канализация.

Шикозният двуетажен палат на Зуека е с площ, надхвърляща 200 квадратни метра. Към имота върви и двор, който е 650 кв.м. Тъй като цената на имота се оказала непосилна за актьора, той се принудил да вземе банков заем срещу ипотека.