Полицаите от Бургас твърдят, че тялото й е завлечено на километри от брега

Жителите на Бургас са в очакване на черната вест за изчезналата Валентина Иванова.

Разследващите твърдят, че крехкото тяло на Валя от Бургас е било завлечено от морската вода на десетки километри от брега. Според тях именно това е причината тленните й останки да не са изплували все още. Припомняме, че Валентина Иванова е в неизвестност от 19 дни.

В същото време семейството, приятелите и роднините й, живеят с надеждата, че тя отново ще ги озари с усмивката си и ще имат възможността да я прегърнат отново. Криминалистите обаче далеч не са толкоз обнадеждени и те са в очакване на тъжна вест.

[caption id="attachment_407929" align="alignright" width="300"]Жителите не Бургас са в мълчаливо очакване на трагичната вест за Валя Жителите не Бургас са в мълчаливо очакване на трагичната вест за Валя[/caption]

Те продължават да твърдят, че красивата Валя сама е сложила края на живота си. Според тях Валя не е била отвлечена, а в същото време прокуратурата в Бургас продължава работа по тази версия.

Полицейските служители не искат да дават напразни надежди на семейството и приятеля на Валя – Валентин Георгиев, който им е колега. Те и без това се измъчват в терзания къде може да е Валя и прекарват всичките си нощи от 16 април насам в безсъние. Валентина Иванова изчезна в нощта на 15 срещу 16 април и от тогава никой от семейството и близките й няма информация за нея. Според официалната версия, разпространена от полицията, Валя е отишла сама до входа на Морската градина, ползвайки таксиметрови услуги, пише pik.bg.

Преди няколко дни приятелят на Валя разплака България. Той публикува на профила си в социалната мрежа Фейсбук песните, които двамата са обичали, подчертавайки, че те са специален поздрав за нея. Той продължава неуморимо да я издирва с помощта на приятелите си и непрестанно апелира от социалната мрежа за помощ, ако някой е видял приятелката му или разполага с някаква информация за нея, да сигнализира. Докато полицаите нямат надежда, че Валя може да бъде открита жива, топ ясновидката на България Николета Йорданова е точно на противоположното мнение.

Според нея Валентина Иванова е била отвлечена и след време ще се върне жива и здрава и ще бъде посрещната с много цветя. Николета е категорична, че не вижда гроб.