Слави Трифонов се изправя пред Темида заради черния си хумор

Черният хумор на Слави Трифонов отново му изигра лоша шега. Дългия често прекалява с подигравките си към известни личности, но този път ще загази здравата.

Отскоро под прицела на Слави Трифонов са двама известни български изпълнители, които не могат да преглътнат обидите и възнамеряват да заведат иск срещу него и шоуто му за нанесените им морални щети. Елица и Стунджи, които са едни от най-актуалните герои в много от скечовете, излъчвани в "Шоуто на Слави", ще потърсят правата си в съда.

Любимата певица на бившия президент Георги Първанов е потресена от наглостта на Слави, който си позволи да се подиграе с творчеството им пред цяла България. Напомняме ви, че талантливият дует прослави страната ни преди седем години, когато спечели 5-то място на конкурса "Евровизия".

[caption id="attachment_407549" align="alignleft" width="300"]Елица и Стунджи ще съдят Слави Трифонов Слави Трифонов[/caption]

Източник на kliuki.ws разкри, че Елица е приела много тежко случилото се. Вечерта след излъчването на поредния скеч младата певица се разстроила много и дори пила успокоителни. Още на следващия ден Елица се консултирала с адвоката си. Той я посъветвал да заведе съдебен иск срещу Слави Трифонов. Въпреки, че дуетната половинка на Елица - Стунджи приема спокойно случилото се, той ще подкрепи иска й срещу Слави Трифонов.