Онкодерматолог се опасява, че Любо Нейков има опасна бенка

Любимият на мнозина българи актьор Любо Нейков е изправен пред нова опасност.

Известният онкодерматолог – доц. Красимир Киров алармира, че Любо Нейков трябва спешно да се подложи на изследвания. Повод за притесненията на онкодерматолога, е бенка, която е разположена на дясната ръка на шефа на комедийното шоу „Комиците”. Известният доцент забелязал бенката, за която има известна доза опасения, че може да се окаже опасно, докато гледал една вечер шоуто пред телевизионния екран. Доцент Киров изразява своите опасения, че бенката на Любо Нейков може да започне да нараства и да се превърне в сериозна опасност за здравето и живота му.

[caption id="attachment_407531" align="alignright" width="300"]Любо Нейков е изправен пред нова опасност Любо Нейков е изправен пред нова опасност[/caption]

Онкодерматологът споделя, че много би искал да посъветва Любо Нейков да отиде да се прегледа. Той подчертаване цели да насажда паника и да прави измислени сравнения, но споделя, че има множество случаи на ужасяващи факти в практиката си. Доц. Киров алармира, че напоследък ракът на кожата е започнал да засяга все по-млади хора в сравнение с останалите видове карциноми. Той споделя, че в нередки случаи слънчеви изгаряния, които даден човек е претърпял преди повече от две десетилетия могат да се превърнат в причината за отключването на коварното заболяване. Онкодерматологът обаче не бърза да прави изводи по отношение на бенката на актьора Любо Нейков и въпреки това го съветва да се прегледа в най-скоро време.

Вестник „България днес” цитира специалиста, който посочва, че не е изключено да са окаже, че става въпрос за нещо съвсем безобидно, но винаги е добре, когато мерките бъдат взети навреме. Припомняме, че това не е първият здравословен проблем на актьора. Той от доста време насам има проблеми заради наднорменото си тегло. Това е и причината, която му е „довела” до главата високо кръвно налягане. Специалисти се опасяват, че в дългосрочен план кръвното може да се окаже доста опасно за Любо Нейков. Медици са категорични, че за да избегне усложненията, той трябва да премине към здравословен начин на живот, пише pik.bg.