Примата на българската естрадна музика има рожден ден

Лили Иванова предизвика невиждано задръстване на столичната улица „Оборище”.

Иначе тихата и спокойна уличка, днес бе изключително оживена, а поводът за оживлението бе рожденият ден на звездата на българската естрадна музика. Пред кооперацията, в която живее Лили Иванова непрекъснато спират лъскави автомобили. Портиерът на кооперацията не смогва да приеме всички букети, предназначени за рожденичката. Първите доставчици на цветя се бяха наредили пред входа още в ранни зори.

[caption id="attachment_406662" align="alignright" width="300"]Лили Иванова има рожден ден днес Лили Иванова има рожден ден днес[/caption]

За тяхно огромно съжаление обаче, те бяха допуснати едва в 9 ч. и то само до портиера на кооперацията, в която живее примата. Портиерът приема всички пратки, предназначени за Лили Иванова, след което ги предава на нейната икономка. Тя е единствената, която има достъп до дома й в ранните сутрешни часове, когато звездата прави гимнастиката си и преглежда пресата. Лили Иванова не обича да бъде обезпокоявана по това време.

Очевидци разказват, че от сутринта на улицата са спрели най-малко осем автомобила, които са предизвикали сериозно задръстване, докато разтоварят пакетите с подаръци и цветя за рожденичката. Съседите й прогнозират, че до края на днешния ден ще има задръствания по уличката. Те твърдят, че с всяка изминала година, подаръците за примата на българската естрадна музика стават все повече и повече. Днес Лили Иванова навършва 75 години. Мнозина обаче твърдя, че истинската й възраст е 78 години, тъй като според тях примата, е родена през 1936 година, а не както е записано в документа й за самоличност – през 1939 година.

Запознати твърдят, че Лили Иванова се възползвала от връзките си още по времето на управлението на Тодор Живков, за да смени ЕГН-то си. Нейни съседи и съученици от родния й град Кубрат обаче свидетелстват, че звездата на българската естрадна музика е по-възрастна, отколкото твърди, пише pik.bg.

Екипът на razkritia.com. пожелава на Лили Иванова крепко здраве и да ни радва още дълги години с неостаряващите й песни. А що се отнася до възрастта, всички знаем, че жените остават вечно на 20 години, останалите ги трупат в спестовния си влог.