Валя имала проблеми с баща си

Изчезналата Валя Иванова по всяка вероятност се е самоубила, твърдят запознати със случая.

Младата жена е в неизвестност от сряда вечерта (16 април). Не се изключва вероятността да е скочила в морските води от мостика до Морската градина в Бургас, съобщи Нова тв. Едно от основните съмнения, навеждащи на мисълта, че Валя Иванова се е самоубила, са сериозните проблеми, които е имала с баща си Иван Иванов. Родителят е пенсиониран служител на рафинерията в града.

[caption id="attachment_405924" align="alignright" width="300"]Валя Иванова имала проблеми с баща си Валя Иванова имала проблеми с баща си[/caption]

Позовавайки се на свои източници, bnews.bg твърди, че по всичко личи, че драмата е Едипова. Валя Иванова от доста години имала сериозни проблеми с баща си, а майка й от години не живеела с тях. От обкръжението на младата жена твърдят, че тя не е имала никакви проблеми с приятеля си Валентин, който както стана ясно по-рано, е полицейски служител. Между Валя и Валентин горяла голяма любов и двамата възнамерявали да сключат брак в най-скоро време. В полицейското управление в Бургас няма информация Валентин, който е мотополицай да има някакви провинения зад гърба си. Няма данни момчето да страда от психични отклонения.

При все, че тялото на младата жена все още не е открито, полицейските власти обяви официално, че не разполагат с информация „някой друг да е отнел живота й”. Единственото известно до момента (макар и неофициално потвърдено) е, че Валя Иванова е имала проблеми с баща си. Тя е живяла в къщата му, заедно с приятеля си Валентин допреди два дни, когато изчезна. Тази информация изплува, след разпитите на всички по случая – от близки и приятели до роднини и колеги. Бащата на Валя – Иван Иванов също е бил разпитан. Той обаче изразил категоричното си желание, медиите да не се месят в издирването й, както и да оповестяват каквато и да било информация, свързана със случая, пише pik.bg.

Издирването й продължава, но до момента няма никаква следа от нея.