Третата световна война чука на вратата

Джуна направи разтърсващо предсказание за развитието на събитията в Украйна.

Прословутата руска ясновидка заяви в ефира на местен телевизионен канал, че пророчествата, направени от Нострадамус и от петричката пророчица Ванга да наближаващата Трета световна война след отделянето на Крим, са напълно достоверни. Тя допълни и смразяващото предсказание, че нищо добро не чака човечеството занапред. Руската ясновидка Джуна Давиташвили е добре позната и в България. През годините тя е правила редица точни прогнози за страната ни, а през 80-те години бе близка приятелка на баба Ванга. Двете дори са се срещали лично няколко пъти.

[caption id="attachment_405872" align="alignleft" width="300"]Джуна вещае, че конфликтът в Украйна ще разпали Третата световна война Джуна вещае, че конфликтът в Украйна ще разпали Третата световна война[/caption]

Джуна притежава невероятна сила, с която може да лекува. Още в годините на СССР мнозина учени подложиха феномена й на различни изследвания, за да разгадаят начина, по който предсказва бъдещето и лекува. Множество руснаци, сред които и първите държавници в Русия (в това число и Владимир Путин) са се допитвали до нея относно бъдещето на страната. За тяхно огромно съжаление обаче, последните й пророчества не са никак обнадеждаващи както за Москва, така и за света. Джуна е категорична, че от разцеплението на Украйна ще стартира и разцеплението на света.

Тя твърди, че във всяка една страна вече тлее по един огромен конфликт, който само чака да бъде разпален. За съжаление всички конфликти ще изплуват изведнъж и ще прераснат във войни, прогнозира тя. Третата световна война обаче няма да е на един пакт срещу друг, а на малки групи във всяка държава. За сметка на това тя ще е най-пагубната за човечеството и ще продължи твърде дълго. Джуна твърди, че петричката пророчица Ванга също неведнъж е предсказвала, че не оръжията ще затрият хората, а брат брата си.

Френски учени се натъкнаха на страховити предсказания на Нострадамус покрай конфликта в Украйна. Гадателят от Средновековието е предрекъл в книгите си тежки сблъсъци и кръвопролития на Кримския полуостров. Той отбелязва, че в района на северното крайбрежие на Черноморието ще се разрази жесток конфликт между народите, който ще породи невиждано насилие. Когато това се случи, ще се разпали и Третата световна война, а Европа ще се обезлюди заради използваната като оръжие непозната чума, пише pik.bg.