Поискала в договора да бъде включена специална клауза

Албена Денкова подлага на невиждан рекет продуцента на танцувалното риалити „Денсинг старс” – Нико Тупарев.

От кухнята на шоуто издават, че фигуристка номер едно на България е поставила рекетиращи условия на продуцентите, за да се съгласи да участва. Освен, че Албена Денкова успяла да се спазари с продуцентите за рекорден хонорар, който е три пъти по-голям от този на останалите участници в „Денсинг старс”, тя поискала в договора да бъде включена и специална клауза за застраховка, в случай че претърпи инцидент по време на участието си.

[caption id="attachment_404361" align="alignleft" width="300"]Албена Денкова поиска към договора да бъде добавена специална клауза Албена Денкова поиска към договора да бъде добавена специална клауза[/caption]

Така Нико Тупарев бил принуден да се съгласи на хонорар в размер на 60 хиляди лева плюс специалната клауза, която Албена Денкова поискала да бъде включена в договора, само и само да вземе участие в танцувалното шоу. На всичкото отгоре шампионката по фигурно пързаляне ще изкара по-малко време в „Денсинг старс” от останалите участници, тъй като влиза в шоуто три седмици по-късно. Албена продължава кариерата си на фигуристка заедно с половинката си Максим Стависки, с когото вземат участия в различни ледени шоута в Русия. По този начин осигуряват доходите си и затова излизането на Албена извън строя би й струвало твърде скъпо.

Запознати твърдят, че това е и причината, поради която Албена Денкова е поискала да получи гаранция за обезщетение при евентуална травма по време на участието й в „Денсинг старс”. Носи се мълвата, че поисканото обезщетение е в размер на 50 000 лева. Фигуристката приела офертата за участие в танцувалното шоу едва след като били изпълнени всичките й условия. Тя споделя, че очаква с нетърпение първия си танц тази вечер.

За момента двамата със сценичния й партньор Калоян се разбират много добре и имат изключително близко отношение към танците. Всичко това й дава надежда, че през следващите два месеца ще имат възможността да покажат най-доброто от себе си както от техническа, така и от артистична гледна точка, пише pik.bg.