Убитият Манджуков бил голямата й любов

Фолкпевицата Анелия потъна в скръб след убийството на 39-годишния скандален бизнесмен Борислав Манджуков.

Мълвата в чалга средите носи, че именно той е бил голямата й любов. Любовта помежду им пламнала малко след като Анелия се разделила с Коко Динев. Срещнали се покрай участието й в едно от заведенията, част от веригата от фолк заведения, притежание на Манджуков - „Булгари”. Колежки на Анелия издават, че тя редовно имала участия там.

[caption id="attachment_403670" align="alignleft" width="300"]Анелия скърби за Борислав Манджуков Анелия скърби за Борислав Манджуков[/caption]

Фолк певицата хлътнала по варненския далавераджия до такава степен, че дори го обявила пред приятелките си за мъжа на живота й. Дори се стигнало почти до брак, твърдят от близкото й обкръжение. В морската столица Варна се носи слух, че отношенията между двамата охладнели, след като Борислав Манджуков измамил близък роднина на Анелия. Той го завлякъл с повече от сто хиляди евро чрез една от фирмите си. Сумата трябвало да бъде върната в рамките на 2 години, заедно с натрупаната лихва от 10 процента, но това така и не се случило. Тогава Анелия осъзнала с какъв мошеник си има работа и изведнъж престанала да говори толкова възторжено за него пред приятелките си.

Нейни колежки от „Пайнер” поясняват, че дори спряла да му вдига телефона. Нейни приятелки твърдят, че въпреки горчилката, която Манджуков поднесъл на Анелия, тя е потънала в скръб, след като разбрала за убийството му.

Според последната информация за случая с убийството на Борислав Манджуков, той е подготвял мащабен проект в Киев. Не се изключва вероятността да е станал жертва на украинската или руската мафия. Често се налагало да пътува до Дубай, където провеждал бизнес срещите си с руснаци. Плановете му били да разкрие верига от заведения в Москва, Киев и София, а финансирането щяло да дойде от руски и украински бизнесмени. Бившият главен секретар на МВР Бойко Борисов заяви, че няма да напада полицейските служби за убийството на Манджуков и допълни, че криминалистите са перфектни професионалисти и имат пълната му подкрепа, пише pik.bg.