Изгората му е бургаска бизнесдама

Емил Кошлуков, когото мнозина определят като заклет ерген, изглежда е на път да се сбогува със свободата си и да надене отново брачния хомот.

Мълвата носи, че политикът и телевизионен водещ е изгубил ума си по бизнес дама от Бургас и съвсем скоро смята за узакони връзката им. По всяка вероятност това ще се случи през есента, пише на страниците си вестник „Всеки ден”. Приятели на Емил Кошлуков коментират, че през октомври ще навърши 49 години и явно това е една от причините, която го е подтикнала да сложи край на ергенлъка.

[caption id="attachment_403665" align="alignleft" width="300"]Емил Кошлуков се жени през есента Емил Кошлуков се жени през есента[/caption]

В морския град се шушука, че двойката се спрели на един от най-хубавите ресторанти в Свети Власт, който е собственост на братя Диневи и именно там възнамеряват да организират сватбеното парти.

Емил и изгората му се срещнали в София при едно от бизнес пътуванията на бъдещата госпожа Кошлукова. Тя често прескачала до София по работа. Съдбата я срещнала с основателя на „Новото време” преди около година по време на вечеря в изискан ресторант. Близки до Кошлуков твърдят, че любовта помежду им пламнала от пръв поглед. От този момент нататък, двойката използвала всеки удобен момент, за да се срещнат. Според слуховете, тв водещият също често акустирал инкогнито в Бургас. Изгората му била от доста заможна фамилия и върти наследствен бизнес.

Засега все още не е определена конкретната дата за сватбата, но е въпрос на време, твърдят близки до двойката. Знае се само, че събитието е планирано за есента, тъй като през летния сезон бъдещата младоженка има твърде много ангажименти. Към момента, актуалният социален статус на политика и тв водещ е „неженен”, с едно дете.

Дъщеря му Алис, която е на 17 години, живее зад Океана, заедно с бившата съпруга на Емил – Наталия. Бившата съпруга на Кошлуков е финансист и е част от каймака на борсовите играчи в САЩ. При все, че са разделени от дълго време, двамата продължават да поддържат добри отношения.