Тя е категорична, че в журито няма напрежение

Галена Великова, която е част от журито в „Денсинг старс” и е признат хореограф, сподели какво се случва в танцувалното шоу.

Тя стана известна на широката общественост през 2009 и 2010 година, когато бе част от журито на „ВИП денс” и „Денсинг старс”. През 2013 година тя бе в журито и на подобно шоу в южната ни съседка Гърция, само няколко месеца, след като роди първата си рожба. Към днешна дата Галена Великова Журира в „Денсинг старс” заедно с Христо Мутафчиев, Илиана Раева и Алфредо Торес като успоредно с това продължава да ръководи и пет танцови училища заедно със съпруга си Константинос Хайнас. Тя е омъжена за бизнесмена от близо 16 години.

[caption id="attachment_382638" align="alignleft" width="300"]Галена Великова е категорична, че в журито на "Денсинг старс" няма напрежение Галена Великова е категорична, че в журито на "Денсинг старс" няма напрежение[/caption]

Един от въпросите, който вълнува широката общественост е враждата между нея и Илияна Раева, за която медиите непрекъснато тръбят. Галена Великова обаче е категорична, че всичко това е плод на измислица и допълва, че дори като гледа след това „Денсинг старс” вижда, че мненията им се препокриват в по-голямата им част. Тя бе категорична, че са един много добър екип с останалите трима членове от журито и този, който е дръзнал да напише, че има напрежение помежду им, вероятно не гледа шоуто.

Макар, че говори с приповдигнат тон за съпруга си, тя уточнява, че любовта им не е била от пръв поглед, а се е развила във времето. Галена си спомня, че когато открили първото си от петте училища, стартирали почти от „финансовата нула”. Щом стане въпрос за малката й дъщеричка, Галена бива озарена от сияние. Тя уточнява, че малката се казва Касиани и е кръстена на свекърва й. Спомня си, че преди време медиите били объркали името й. Галена Великова е категорична, че появата на това малко човече е направила живота им със съпруга й много по-щастлив. В заключение тя посочва, че ако е знаела какво щастие е да имаш дете, не е щяла да чака толкоз дълго, пише pik.bg.