В тайните на секретните подземни обекти в България – цели градове, е посветен Любен Гоцев, коментира Николай Колев – Босия

По повод сензационните разкрития за „намерен“ секретен обект край с. Лесидрен познавачът на тайните, наследени от комунистическото минало Николай Колев, сподели случилото се с него преди години. Нестандартен, както винаги, Босия видя „дългата ръка“ на службите и кръга на Любен Гоцев, в медийния шум около „Обект 17“ край Лесидрен.

Наскоро обаче, нещата са били много по-различни, споделя той пред БЛИЦ. Когато публикува своите разкрития за мистериозните секретни подземни градове в България, материалът му в сайта Афера.БГ е свален след минути, а самата медия е подложена на неистов натиск. Освен това всички събрани материали – компютърните файлове, заедно с две папки, пълни с документи изчезват мистериозно.

[caption id="attachment_379837" align="alignright" width="300"]Любен Гоцев крие тайните за секретните подземни градове Любен Гоцев знае тайните за подземните градове!?[/caption]

Все пак, благодарение на феноменалната си памет, известния борец срещу червената номенклатура и задкулисието, възстановява част от секретната информация, в интервю за БЛИЦ.

На много места в България са били изградени цели подземни градове по времето на соца. Някои от тях са били предназначени за убежища на номенклатурата, а други са резервни командни центрове на военните, в случай на ядрен конфликт.

Влизайки в ролята на експерт, Босия демонстрира познание за структурата и въоръжението на армията по времето на соца. В мрачните подземия са съхранявани ракети, гориво за тях и ядрени бойни глави, за които дори висшето партийно и държавно ръководство не подозира. И всичко това се пази в дълбока тайна десетки години, изумява с разкрития Николай Колев.

У нас са извършвани и се извършват експерименти с психотронни оръжия. Така намират обяснение някои "взривове" на масова истерия или недоволство, смята Босия. Той е убеден, че и сега апаратурата е инсталирана поне на две места в София – в квартал „Лозенец и в „Гоце Делчев.

След толкова години, нещата са добре забравени и покрити с мистика, но службите действат. Вероятно Любен Гоцев е наясно с тайните, но колкото и да твърди, че никакви мистерии няма, кой ще му повярва?