Тото треската обхвана и родните ВИП-ове

Водещият на предаването „Часът на Милен Цветков” по Нова тв – Милен Цветков също лудна по огромния джакпот. И него не го подмина треската. Сумата от 3.3 милиона изглежда доста апетитна, дори и за ВИП персоните в страната, а какво остава за останалите хора… Запознати твърдят, че Милен до такава степен се запалил по фишовете, че броил луди пари за тях с надеждата да се докопа до голямата печалба. Негови колеги се дивят как е възможно да пръска толкоз много пари в очакване на джакпота. [caption id="attachment_306733" align="alignleft" width="300"]Милен Цветков хвърля луди пари с надеждата за джакпота Милен Цветков хвърля луди пари с надеждата за джакпота[/caption]

Според техните изчисления, само през последната седмица Цветков е пръснал повече от 300 лева за фишове. Той пускал повече от 15 талона с разнообразни комбинации. Той до такава степен се запалил по джакпота, че дори дал идея на колегите си новинари да направят подробен репортаж за тото треската, която отново обзе страната. Целта му била най-вече да се добере до мнението на експерти за това какви са шансовете за печалба. За негово огромно разочарование обаче се оказало, че вероятността той или някой друг запален играч да спечелят джакпота и твърде малка. Експертите изчисляват, че вероятността се равнява на 1:13 983 816.

Изчисленията на математиците, които очевидно не са в полза на играчите, наточили се да ударят огромния джакпот, не са успели да откажат Милен Цветков от пускането на нова порция фишове. Той продължава да залага сериозни суми за тиража в четвъртък. Разбира се неразделна част от тото манията за джакпота са и ясновидките, които се опитват да блеснат с някоя прогноза за това кога ще падне джакпотът. Според предсказанията им, много е вероятно утре джакпотът във второ теглене на 6/49 най-после да падне, пише pik.bg. Никоя от тях обаче не се ангажира да даде прогноза дали един човек ще вземе цялата сума или ще бъде разделена между няколко души. Предстои да разберем дали огромния джакпот ще огрее някой сънародник утре или тото треската ще продължи още няколко дни.