Актьорът не крие, че страда от сериозно заболяване, отключено след поредица несполуки в любовен план

Виктор Калев се е поболял след поредицата си неуспешни връзки. Актьорът е развил хипохондрия, която се засилила до стряскащи размери след като звездата се раздели с последната си приятелка Дарина. Двамата прекараха четири години заедно и дори планираха сватба. Девойката обаче срещнала друг и зарязала актьора.

[caption id="attachment_261969" align="alignleft" width="300"]Виктор Калев страда от хипохондрия Виктор Калев страда от хипохондрия[/caption]

От тогава Калев не е на себе си, притесняват се негови близки. Звездата си е наумил, че му е писано да си остане стар ерген и да си отиде от фатална болест. Заради тези натрапчиви мисли, Виктор съвсем е изперкал, шушукат в кулоарите на бТВ. Актьорът постоянно тормозел колегите си от "Шоуто на Слави" да ходят с него по доктори и прегледи.

Нещо повече, самият Калев всяка седмица ходи в болница, за да дава кръв за изследвания и се подлага и на преглед с ехограф. Приятелите на актьора разкриват, че той се бои да не си отиде като баща си, който до последно отказваше помощта на лекарите и не се подложи на операция, което в крайна сметка се оказа фатално за него, издават от ПИК.