Зрителите са възмутени

Шоуменът Слави Трифонов възмути зрителите си с поредната груба и неуместна шега, която бе направена на гърба на дългогодишния му съратник Росен Петров.

Той осмя постъпката на Росен по оказване на първа помощ на жена и детенце, ударени от кола на една от пешеходните пътеки в столицата. Припомняме, че в началото на настоящата седмица пред очите на водещия на „Нека говорят” се разигра тежък пътен инцидент. Невнимателен водач помете с автомобила си майка и тригодишното й дете на пешеходна пътека в столичния квартал „Люлин”. След като Петров оказал първа помощ на пострадалите, лично ги закарал с автомобила си до „Пирогов”.

[caption id="attachment_265308" align="alignleft" width="300"]Зрителите са възмутени Зрителите са възмутени[/caption]

По-късно водещият коментира, че не се чувства герой, допълвайки, че преди години в полицейската школа в Симеоново е бил обучен да спасява човешки животи. Незнайно защо обаче геройството на Росен бе подложено на унищожителен сарказъм от Трифонов. Предаването на Дългия стартира с темата за спасителната акция на бившия му колега и приятел. Той попита сценариста си Иван Кулеков дали е спасил живота на един гол бездомник на улицата и дали го е хванал за ръка, за да го заведе до лечебното заведение.

След това Слави подигравателно попита защо Росен Петров не се е сетил да повика репортерите на bTV, за да отразят подвига му. Злъчният подигравателен тон за пореден път потвърждава твърдението, че от някогашното приятелство между двамата, не е останала и следа. Към днешна дата Трифонов е ожесточен опонент на бившия си сценарист и двамата се съревновават яростно в борбата за рейтинг, пише pik.bg.