Актьорът завещал цялото имущество на дъщеря си

Отварянето на завещанието на актьора Пол Уокър постави началото на нови свади и скандали. И разбира се всичко това, породено от борбата между наследниците за повече пари.

Оказва се, че Пол Уокър освен голям актьор е и голям човек, тъй като е оставил цялото си притежание на дъщеричката му Медоу, отбелязва на страниците си вестник „Дейли Мейл”. По всичко личи, че Пол е помислил отдалече за своята наследница и за пореден път доказа, че е човек за пример. Според запознати общата стойност на имуществото му възлиза на 25 милиона долара.

[caption id="attachment_265273" align="alignleft" width="300"]Актьорът завещал цялото имущество на дъщеря си Актьорът завещал цялото имущество на дъщеря си[/caption]

Всичко това остава в ръцете само и единствено на Медоу.

Тя ще наследи всичко от баща си след три години, когато навършва пълнолетие. През това време за огромната сума ще се грижи и носи отговорност бащата на Пол. Носи се мълвата, че най-разочарована от завещанието останала Жасмин Пилчард – Госнел. Тя изпаднала в нервна криза, щом разбрала, че актьорът не й е оставил и пукнат цент.

Пол Уокър прекара последните седем години от живота си в съжителство с Жасмин и двамата изглеждаха щастлива двойка. Прави впечатление, че актьорът е написал завещанието си цели пет години преди да се запознаят. Тук обаче възниква въпросът защо не го е променил, ако наистина двамата са се разбирали толкова добре. Макар Медоу да нямаше щастието да израсне близо до баща си, в последните няколко месеца от живота, бяха станали доста близки с дъщеря му, пише pik.bg.