Има вероятност да повтаря годината

Крисия Тодорова от Разград, която покори сърцата на българите с изявите си в „Шоуто на Слави” е на път да повтаря годината в училище.

Причината не е в това, че не учи, а защото голяма част от времето й е посветено на участието в конкурса, организиран от Слави за партньорка на Димитър Андреев. Според информацията, 9-годишната Крисия, която мнозина вече наричат „дете-чудо” не е стъпвала в родния си град и учебното заведение от три месеца.

[caption id="attachment_265225" align="alignleft" width="242"]Има вероятност да повтаря годината Има вероятност да повтаря годината[/caption]

Педагози коментират, че момичето е натрупало толкоз много отсъствия, че за да завърши успешно настоящата учебна година ще трябва да се яви на приравнителни изпити.

Преподавателката Елка Господинова разказва, че макар всички от учебното заведение да подкрепят таланта на Крисия, правилниците не могат да бъдат избегнати. В тях е предвидено при продължителна липса на даден ученик от учебните занимания, да държи изпити в края на срока. Оценката за представянето се извършва от комисия.

Тъй като Крисия е отличничка, всички вярват, че няма да има никакъв проблем с изпитите. Освен, че тя самата е изключително съвестно дете, родителите й също много държат на образованието. Педагожката разказва, че материалът, който учат нейните съученици в клас, Крисия учи заедно с майка си и до момента винаги е била на доста високо ниво. Все пак зрителите хвърлят основната вина за това върху Слави, тъй като е решил да организира конкурса в неподходящо време, пише pik.bg.