Ще прати SMS „Обичам те” на Диков, ако го пребият

Председателят на политическа партия ГЕРБ – Бойко Борисов разцепи ефира на Нова тв.

Борисов бе част от рубриката на предаването на Сашо Диков – ДикOff „Стажантът”. В нея водещият на предаването задава въпроси на политическия елит в кулоарите на парламента. На въпроса към Борисов, засягащ съобщенията, които Борисов си е разменял с журналистката Люба Кулезич, той отговори по изключително изненадващ начин.

[caption id="attachment_264901" align="alignleft" width="295"]Ще прати SMS „Обичам те” на Диков, ако го пребият Ще прати SMS „Обичам те” на Диков, ако го пребият[/caption]

Припомняме, че скандалът около журналистката се заформи преди около седмица, когато стана ясно, че е изпращала редица съобщения на Бойко.

В един от SMS-ите Борисов беше писал на Кулезич „Обичам те”. Експремиерът побърза да успокои Диков, че ако някой ден пребият и него, ще му изпрати SMS, в който пише „Обичам те”. Попитан дали наистина е изпратил такова съобщение на Кулезич, след като тя бе зверски пребита в центъра на столицата, Борисов отговори видимо раздразнен, че няма спомен, тъй като това се е случило преди две години.

Диков продължи да настоява и попита Борисов дали SMS-ите, които бяха поместени на страниците на вестник „Галерия”, са истински. Лидерът на партията обаче го посъветва приятелски да не се занимава с тази работа. Накрая водещият на предаването го попита дали наистина е дал 500 хиляди лева на Петното, Борисов се изнерви още повече и отсече да не го занимава с глупости, пише pik.bg.