Провали се с предаването „Голата истина”

Джуди Халваджиян, който вече 11 години е продуцент на хитовото предаване „Господари на ефира” отправи сериозна критика към продуцента на „Комиците” Любо Нейков.

Макар да подчерта, че всеки преценява сам за себе си къде е силата му и с какво да се захване, Халваджиян вижда сериозния проблем на bTV, която се прехвърли основно върху Любо Нейков и Евтим Милошев. Според него огромната грешка, която е допуснала медията е, че не е могла да стартира предаването в продължение на година и е търсила някой да им го направи.

[caption id="attachment_263973" align="alignleft" width="300"]Провали се с предаването „Голата истина” Провали се с предаването „Голата истина”[/caption]

Макар и доста лоши, резултатите, които е отбелязало предаването „Голата истина”, се дължат именно на факта, че негово лице е не кой да е друг, а Любо Нейков, който е един от най-добрите актьори в страната. Неслучайно bTV са се обърнали към него. Халваджиян обаче бе категоричен, че всеки един, който е направил опит да копира „Господари на ефира” е претърпял пълен провал и опитът на bTV няма да е изключение. Няма как подобно нещо да се случи толкоз лесно, при положение, че екипът на Господарите е създаван цели 11 години.

Към днешна дата той работи като добре смазан механизъм, тъй като всички гледат и мислят в една посока, а шоуто има определени критерии и принципи, които спазва неизменно. Халваджиян заключи, че на последно място предаването е успяло да си заслужи огромна доза доверие сред зрителите, което е плод на много труд, лоялност и честност, пише pik.bg.