Покани експремиера да гостува в предаването му

Иван Гарелов, който е водещ на предаването „Оригиналът” даде съвет на партията на Бойко Борисов да сложат край на „оплакванията и глупавия си бойкот”.

Гарелов покани Борисов да му гостува в предаването при първа възможност. Той отправи призива си от ефира на TV7 (медията, в която се подвизава предаването към момента). Направи обаче впечатление, че водещият веднага побърза да успокои Борисов, че може да разчита на неговата толерантност. Гарелов заяви, че няма да му показва клипове и да го разпитва за тях, но пък няма и да пропусне така болезнения за него въпрос защо е бил подслушван по време на тяхното управление.

[caption id="attachment_263484" align="alignleft" width="285"]Покани експремиера да гостува в предаването му Покани експремиера да гостува в предаването му[/caption]

Веднага след тези думи, той подчерта дебело, че няма как Борисов да не е знаел за това, че е бил подслушван и допълни, че не може само той да се оплаква. Повод за поканата отправена от страна на Гарелов към бившия министър-председател стана гневната реакция на председателя на ГЕРБ, породена от хумористичния клип, който бе излъчен през миналата седмица в рубриката „Българан” на предаването. Главните действащи лица в клипа, в който имаше кадри от филма „Кръстникът” бяха Радан Кънев и Бойко Борисов, пише Блиц.

Предстои да разберем дали Борисов ще вземе на сериозно и ще откликне на поканата на Гарелов или ще я зачеркне.