Ники Дойнов ще се „даде” на брачната клетва

Топ новинарят на Нова тв Николай Дойнов е решил да сложи край на ергенския си живот.

Водещият ще свърже живота си с доста апетитна брюнетка. Запознати твърдят, че девойката е по-млада от него с десетилетие и половина. Двамата са заедно от няколко години и вече са решили, че искат да официализират връзката си.

Подобно на шоумена Слави Трифонов, Ники Дойнов също бе известен в телевизионните среди като заклет ерген, който твърдо отказва да надене брачния хомот.

[caption id="attachment_262765" align="alignleft" width="300"]Ники Дойнов ще се „даде” на брачната клетва Ники Дойнов ще се „даде” на брачната клетва[/caption]

Явно девойката е успяла да завладее сърцето му до такава степен, че той да отстъпи от позицията си и най-накрая да влезе в редиците на женените мъже. Мнозина от колегите му все още не могат да повярват, че Ники ще се „даде” на брачната клетва.

Близки до новинаря обаче твърдят, че отношенията с приятелката му вече стигнали до такава фаза, че тя му поставила ултимат да я отведе пред олтара или се разделят, пише на страниците си вестник „Всеки ден”, цитиран от pik.bg. Не се съобщава обаче дали двамата вече са избрали дата за сватбата.

Припомняме, че преди няколко дни медиите гръмнаха с новината, че бившият премиер Бойко Борисов също стяга тежка сватба. Той ще омъжва дъщеря си Венета за дългогодишния й приятел Николай.