Жена е най-сериозният претендент за президентския пост – предвижда ясновидецът Роберто Методиев

Дама в политиката ще бъде печелившето асо в президентското наддаване – твърди гадателят Роберто Методиев. Според него една партийна група ще се разпадне след изборите, той като няма място за „луди в политиката”. Прогнозите си Роберто прави в интервю за в. „Галерия”.

След средата на годината България плавно и бавно ще излиза от помията, престъпността и кризата. Досега хората бяха уплашени, свиха се и спряха да харчат, умря бизнесът с търговията. „Мои приятели стоят на нокти, много от тях вече фалираха” – споделя Роберто Методиев.

[caption id="attachment_415196" align="alignleft" width="300"]Роберто Методиев Роберто Методиев прогнозира, че никой няма да изгуби парите си[/caption]

Две големи сватби предстоят тази година в шоубизнеса, които са свързани с лица от две популярни предавания. Две предавания ще паднат от екран – едното от Би Ти Ви, другото – от Нова – казва гадателят.

След края на май дъждовете и бурите няма да престанат. Наводнения също ще има – два или три язовира ще прелеят, но няма да е критично положението. „Очаквам две силни земетресения през няколко дни, не ми се дават дати, но мога да кажа, че ще се случат скоро. Няма да има фатални разрушения. Следващата зима ще е люта и суха” – прогнозира гадателят.

Роберто Методиев подготвя книга, озаглавена „Моите срещи с отвъдното”. В нея той разказва за срещите си с духове, за турски, арабски и цигански магии, дава рецепти за лечението на най-различни заболявания. „Искам да оставя познанията си за хората. Не желая да внушавам или предизвиквам сензация, а да дам това, за което съм пратен” – споделя ясновидецът.

Той твърди, че дарбите му се отключили, още когато бил 4-годишен. „Баба ми казва, че с ръце от малък съм лекувал постоянни болки в главата й. Постепенно осъзнавах, че съм по-различен. Не споделях всичко, което виждах, за да не ме мислят за луд. Много сънувах умрели хора, които ми казваха различни неща, които не искам да споделям. Когато казах на майка си, тя ме погледна и отсече: „Втълпяваш си глупости”. Не след дълго обаче разбрах, че и тя има такива способности” – споделя Роберто Методиев. сподели ме