Жоро Илиев е килърът на Мето Илиенски

3

Георги Илиев убил собственоръчно наркобоса Мето Илиенски

Разкритието направиха от в.”Торнадо”, узнали от анонимните си информатори.

От Razkritia.com обаче веднага ги уловихме в лъжа, след като знаем, че Жоро Илиев бе разстрелян от снайперист на 25 август 2005 г. Едва 3 години по-късно Методи Методиев – Мето Илиенски изчезна мистериозно на 29 ноември 2008 г.

Именно това напълно опровергава измислената история от вестника, която гласи, че …

Главния е истинският убиец на Илиенски, а причината да го направи е от лично естество.

Мето поръчал разстрела на Румен Маринов-Нарциса – кумът на подземния бос. Това е накарало Георги Илиев да забрави много бързо приятелството си с Илиенски и да се стигне до поредното убийство.

Razkritia.com улови в лъжа в.“Торнадо“ за измислената история, че Георги Илиев е убиецът на Мето Илиенски

Събитията започват развитието си от 27 ноември вечерта, когато хора на Мето разстрелват Нарциса пред блока му, намиращ се на ул. “Сребърна”, в столичния кв.”Хладилника”. Убийците стреляли по него, след което избягали, без да установят дали е починал веднага.

Маринов е смъртоносно ранен като в последните минути от живота си звъни на Георги Илиев. Информира го, че хората на Мето Илиенски са извършили покушението срещу него, след което малко по-късно умира.

Причините Илиенски да иска смъртта на Нарциса са две.

Първата от тях е заради това, че Румен Маринов е преспал с жена му и втората – същият е провалил грандиозна сделка за наркотици от Близкия изток.

За всички от подземния свят е известно, че тогава Мето Илиенски е некоронованият наркобос в страната, или поне такъв е бил до мистериозното му изчезване. Разпространението на наркотиците в държавата се намирало изцяло под неговия контрол. Той обаче бил нарушен след намесата на Нарциса в делата му. Преди време, по невнимание, Румен Маринов провалил пратка с дрога за голяма сума пари. Това било капката, която напълно преляла чашата, след като Илиенски разбрал и за прелюбодейството с жена му.

В изблик на гняв, той изпратил килърите си да убият Нарциса през нощта на 27 ноември.

Два дни по-късно идва реда и на Мето Илиенски, защото Жоро Илиев е разбрал от кума си кой е поръчителят.

На 29 ноември боса на мафията звъни на Илиенски, за да го предупреди, че има опасност за живота му и трябва спешно да се видят. След часове Георги Илиев пристига при него, за да говорят по случая като го качва в колата си.

Поемат в посока Радомир, където, докато разбере от кого идва заплахата, Мето Илиенски е собственоръчно убит от Жоро Илиев.

След като го разстрелял, Главния се погрижил да бъде заровен в гората и така отмъстил за убийството на Нарциса.

share button

3 коментара
  1. darknes казва

    purvo is4ezna Meto a posle ubiha Goro prestanete s va6te gluposti horota ne sa tolkova zagubeni

  2. scarface казва

    Леле малееееее. Едните от тва пародийно вестниче написали глупост (същите писаха предиу 2 седмици,че Жоро Илиев е жив) другите ги „разкрили“ като пропуснали факта,че Мето изчезна много рпеди Жоро да бъде убит…не знам кои са по-големи ОЛИГОФРЕНИ тука

  3. ves666 казва

    meto si e jiv i zdrav blagopoluchno v italia.

Оставете отговор

Вашият e-mail няма да се показва.