През 2016 г. дизайнерката изневери на мъжа си Слави Транспорта с подземния бос Радо Слънцето, сега  слага рога на висаджията с беден кръчмар

Старите хора казват, че крушката си има опашка, а приказката "Не пращай жена си на море сама, особено на Слънчев Бряг" си има вдъхновителка и това е познатата на половин София Цвети от Clichè.

По документи собственичката на известния бг-бранд за дрехи се казва Цветина Илиева и за близо 40-те си лазарника може да се похвали, че е топлила креватите на двама от най-състоятелните и оборотни мачовци. Въпреки преклонната си за бранша възраст и солидни партньори, явно сега хормонът я е треснал, защото двама независими един от друг наши информатори се кълнат, че са я засекли посред бял ден да прави секс в кола край пътя за Перник, с никому неизвестен местен кръчмар. Изцепката не била стандартна проява на предменопауза, а гнусна изневяра, тъй като въпросната Цвети се води солидно обвързана с митичния подземен бос Радо Слънцето. Дали той вече знае за забежката на неверницата или му предстои да научи от нас, можем само да гадаем.

От най-ранна възраст Цвети се ориентира отлично в живота, припомнят запознати с житие-битието й. Тя завършва право в Американския колеж в Правец, където я записва сравнително заможният й татко. Помежду лекциите  хубавицата е чест гост на баровския хотел Риу Правец и заедно с по-отраканите си колежки се оглежда за заможни спонсори. Щастието я спохожда в лицето на пернишкия бос Слави Транспорта, за когото се говори, че е от хората, дърпащи задкулисно конците на известна политическа партия у нас. Но по онова време е само перспективен ерген, който току що е бил зарязан от певицата Еануела.

Той се влюбва до полуда в Цвети и през 2012 г. двамата вдигат пищна сватба в баровския комплекс Делта Хил край пернишкото село Кладница, в дома на транспортния бос. Първите няколко години модистката го раздава примерна съпруга, докато през лятото на 2016 г. Слави не я праща сама на море в Слънчев Бряг, а той остава в столицата, затиснат от служебни неволи. Свободата и морският климат й действат освежително до степен да забрави, че има съпруг и дете, и да скочи в леглото на страховития висаджийдски бос Радо Слънцето, който коли и беси в курорта. Сексуалните им игрички дават повод на клюкарите да възкликнат: "Не пращай жена си сама на море, особено в Слънчев Бряг".

Първоначално романът им остава таен, а Илиева тъче на два стана, докато зложелатели не нашепват на мъжа й, че си има дубльор в спалнята. Цвети чевръсто се изнася от Делта Хил и заживява с Радо, който не жали средства за глезаната. Благодарение на него тя от блондинка се префасонира в гарваново черна брюнетка и открива луксозен бутик на пъпа на София. Паралелно усвоява яка издръжка и от Слави Транспорта, т.к по време на брака им се ражда момиченце. Той от своя страна полива рогата си в безкрайни кокаинови запои и възражда връзката си с Емануела, припомнят запознати.

Явно любовта на Цвети към законните й половинки трае само четири години, защото 2022 г. я дарява с нова тайна любов в лицето на никому неизвестен пернишки кръчмар, с когото тези дни беше спипана на калъп по пътя за Перник. Каква е причината за греховния роман, клюкарите само гадаят. Някои твърдят, че г-жа Илиева вече си е надвила на масрафа и се била зарекла да си хване мъж по любов, а не по сметка, както направи с предишните си съпрузи. Други са на мнение, че ресторантьорът й е завъртял главата с користна цел и тя наливала средства от джоба на Слънцето в скромния му бизнес.  Именно благодарение на анонимния провинциалист, приличната някога съпруга днес е деградирала до магистрална уличница, въртяща свирки на пътя. Каквато и да е истината, моралът на хубавелката и житейският й път са в тотално съзвучие с модния й бранд - истинско клише.

Източник: crimesbg.com