След 3 г в странство зад Океана Рафаел благоволи да се прибере при роднините си, но и този път не доведе на майка си снаха

Корнелия Нинова най-сетне дочака този радостен ден да посрещне единствения си син в България. Повече от 3 г синът й, който бе студент в САЩ и после се уреди с пост там се върнал и заминал за родното място на майка си.

Момчето на Корнелия Нинова се върна в родината след 3 г в САЩ (Рафаел пак не я зарадва със снаха  – Снимки)
Нинова със сина си Рафаел

Майка и син се появили в Мизия да се видят с родата, но и да гостуват на по случай веселбите на състоялия се наскоро градски събор.  Нинова в компанията на Рафаел шествала сред насъбралото се на площада множество и гордо хвалела отрочето си с широка усмивка на лицето.

Целта на лидерката на левицата била местните хора да разберат, че отношенията между майка и син са отлични и да сложи край на слуховете, че са скарани, каквито клюки се носеха за тях от известно време, защото Рафаел не се бил появявал в родината в продължение на години.

Най-щастливи да го посрещнат били двете му баби Маргарита и Дафинка (свекървата на Нинова).

Пенсионерките много страдали, че нямат контакт с внука си. Дни преди да дойде се оияи се надпреварвали да му готвят всякакви вкусотии, които обичал в детството си. Но останали малко разочаровани когато не им довел така очакваната снаха, а се прибрал самичък.

„Американецът” отначало стана анализатор в известната банка „Голдман Сакс”, а после се отдаде на научна работа нямал свободно време за личен живот. Той е 29-годишен, но все още не е срещнал подходящата половинка и е далеч от свиване на семейно гнездо.

Корнелия Нинова не веднъж споделя, че за разлика от нея момчето й няма никакви политически амбиции, но иначе се допитвала до него по телефона по партийните дела и му имала 100-процентово доверие.

Източник: Ретро