Изглежда напоследък звездите изпращат сутиена в забвение

Наследницата на покойния Дими от Сленг и пиарката Ива Екимова – Дара Екимова, лъсна по зърна.

Очевидно младата изпълнителка прави всичко по силите си, за да насочи фокуса на камерите върху себе си. Тя провокира вниманието на последователите си в социалните мрежи със снимката, която сподели. На въпросния фотос Дара Екимова е по зърна и ясно личи, че под потника си няма сутиен.

Прави впечатление, че напоследък все повече звезди се пускат без сутиен, което навежда на мисълта, че очевидно носенето му вече е демоде.

Неотдавна певицата Симона също бе забелязана без сутиен. Последната звезда, която събра очите на всички в точка, публикувайки снимка, на която е без сутиен, е българката, придобила световна слава Мария Бакалова.

Няма никакво съмнение, че всички те са успели да зарадват почитателите си от силния пол. Освен това Дара Екимова изби рибата с факта, че заложи на плътно прилепнал потник, под който зърната й напираха повече от очевАдно.

Разбира се тя успя да постигне целта си, тъй като фотосът й не остана незабелязан. Той бе залят от вълна от коментари като не липсваха и нецензурни такива.

Преобладаващата част от почитателите й обаче отбелязаха, че в последно време тя набляга особено много на новите си силиконови форми. Несъмнено за мнозина „апетитните“ и снимки са истинска наслада за очите.

Източник: show.blitz.bg