И все пак българският дух е жив

Никой не може да повярва, че такова нещо се случва на родното Черноморие.

Обикновено сме свикнали на всяка крачка да ни цакат, да сме изправени пред сериозни затруднения с паркирането, храната, хотела и какво ли още не. Немалко хора изреваха, че хотелите и квартирите не са това, което им е било показвано на снимки.

Никой не вярва на очите си! Вижте какво се случи на родното Черноморие (ФОТО)

Е, оказва е обаче, че колкото и невероятно да ви звучи по родното Черноморие има и добри примери и този е един от тях. Млади хора се хванаха за ръце и показаха, че напук на всичко случващо се българският дух е жив. Това възхити пловдивчанка, отдъхваща на плаж „Каваци“ и тя реши да го направи обществено достояние. Гледката наистина си заслужава, както ще се уверите и сами.

Под снимката, която публикува, тя отбелязва, че това са прекрасни млади момичета и момчета, носещи българския дух в себе си.

Припомняме, че вчера министърът на туризма Илин Димитров лично посети родното Черноморие, за да се убеди какъв е туристическият продукт, който предлагаме. Той не скри възхищението си от видяното и подчерта, че плажовете са чисти, а и има достатъчно туристи.

В заключение министър Димитров призова хората да избират българското, но по всяка вероятност предвид множеството проблеми по морето този призив ще остане като глас в пустиня.

Източник: plovdiv24.bg